Personlig Poster - Datum, Namn & Plats

Ny produkt

Personlig poster med datum, namn & plats. Perfekt som present till den du håller kär eller kanske bästa vännen. Ett snyggt motiv för en unik och fin inredning i hemmet. Alla våra motiv kan ramas in till tavlor, hängas fritt på väggen eller sättas ihop till en snygg tavelvägg.


Ange din personliga text i rutan längre ner på sidan innan du går vidare till kassan.

Ram ingår ej.

Mer detaljer

I lager

149,00 kr

Mer information

Posterbox.se är en webshop som säljer posters, prints, affischer, tavlor, konst och planscher online. Alla våra motiv är designade av våra egna designers vilket ger oss möjligheten att ha ett brett och unikt sortiment med låga priser. Posters, prints, affischer, tavlor och planscher är alla samma slags produkt, det enda som skiljer dem åt är benämningen. Vårt fokus ligger framförallt på svartvita bilder och grafiska motiv som kan ramas in till snygga tavlor, hängas fritt på väggen eller sättas ihop till en snygg tavelvägg. Vi har ett brett utbud av motiv som passar all typ av inredning i vardagsrum, sovrum, kök, barnrum eller på kontoret och vi utökar ständigt vårt sortiment med nya produkter. Våra posters består bl.a. av motivationstexter, citat, städer, stadsposters, kartor, barnmotiv och högtidsposters för t.ex. mors eller fars dag. Alla våra motiv är tryckta på matt papper av högsta kvalitet för att skapa bästa möjliga bildåtergivning. Våra posters finns i måtten 21x30, 30x40 cm, 40x50 cm, 50x70 cm samt 70x100 cm och passar ramar med samma mått. Posterbox.se har billiga posters, snabba leveranser på 3-5 dagar och levererar i hela Sverige. På Posterbox.se värnar vi också om miljön, därför sker produktionen av alla våra posters hos tryckerier i Mellansverige. Allt för att minska transportlängden och bidra till en bättre miljö. Hos oss handlar du även alltid tryggt och enkelt med Hygglig Checkout som är en betallösning från Marginalen Bank. Du betalar smidigt och enkelt via faktura, kort eller direktbank. Har du några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på info@posterbox.se, Facebook eller Instagram så svarar vi så fort vi kan. 

(obeservera att ångerrätten inte gäller vid köp av varor som är specialtillverkade efter konsumentens anvisningar. Ångerrätten är alltså inte applicerbar på personliga posters) 

Produktanpassning

När du har sparat anpassad produkt, kom ihåg att lägga till den i din kundvagn.

Text

loader

* obligatoriska fält