Kategorier Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Alla Posters

  Här hittar ni hela sortimentet posters och tavlor som finns på Posterbox. Vet du inte riktigt vad det är för poster du är ute efter eller bara vill se alla våra tavlor har du kommit till rätt kategori. Vad det än är för motiv du eftersöker hoppas vi att du hittar det här. Kom även ihåg att vi ständigt uppdaterar butiken med nya posters & tavlor.

 • Personliga Posters

  Hos Posterbox hittar du personliga posters. Här finns en uppsjö av motiv med bl.a. personliga födelseposters, kärleksposters, familjeposters och namnposters! Kanske vill du skapa en personlig tavla att ge i present till din flickvän eller pojkvän? En personlig poster till din nyfödda systerson? Vad du än är ute efter hoppas vi att du ska hitta vad du söker. Personliga posters, tavlor, affischer, planscher och prints ger en personlig och familjär känsla i hemmet och passar även utmärkt när du är på jakt efter en lite mer personlig present!

 • Typografi

  Hos Posterbox hittar du snygga typografiposters! Är du på jakt efter en tavla med qoute / citat från Coco Chanel? Motivationstexter och quotes? Prints med definitionen av kärlek? Kanske en gymposter? Då har du kommit rätt! Vad det än är för text eller typografiposter du eftersöker hoppas vi att du hittar det här. Kom ihåg att vi ständigt uppdaterar våra kategorier med nya posters och tavlor så glöm inte bort att kika in då och då!

 • Kök

  Hos Posterbox hittar du snygga tavlor, posters, affischer, prints & planscher som passar extra bra i köket! Vi har ett stort utbud med allt från kaffeposters till vinposters. Vill du veta vad det är för skillnad på en Caramel Macchiato och Caffè Latte? Är du nyfiken på hur ett styckningsschema för lamm ser ut? Vill du ha en meny till baren? Då har du kommit rätt! Vad det än är för köksposter du eftersöker hoppas vi att du hittar det här. Kom ihåg att vi ständigt uppdaterar våra kategorier med nya posters och tavlor så glöm inte bort att kika in då och då!  

 • Badrum

  Här hos Posterbox hittar du posters och tavlor som passar extra bra i badrummet. Är du på jakt efter snygga och unika posters till toaletten eller tvättstugan har du kommit rätt!

 • Presenttips

  Hos Posterbox hittar du posters och tavlor som funkar extra bra som presenter. / gåvor Här finns ett stort utbud av tavlor som passar både mamma och brorsan! Är du på jakt efter en mors eller fars dag present? Julklappar? Alla hjärtans dag present? Vill du ge en fin tavla till farmor? Då har du kommit helt rätt! Vad det än är för presentposter du eftersöker hoppas vi att du hittar det här. Kom ihåg att vi ständigt uppdaterar våra kategorier med nya posters och tavlor så glöm inte bort att kika in då och då!

 • Straight Outta

  Hos Posterbox hittar du Straight Outta Compton inspirerade posters & tavlor med din hemstad! Här finner du ett brett utbud av städer med allt från Kiruna till Malmö. Klicka hem en Straight Outta Compton poster för att visa platsen i ditt hjärta. Om du inte hittar din ort eller helt enkelt vill ha en annan text så kan du fixa till din personliga Straight Outta Compton tavla här!

 • Barnposters

  Här hos Posterbox hittar du posters, tavlor, affischer, prints och planscher som passar extra bra i barnrummet. Är du på jakt efter snygga och unika barnposters har du kommit rätt! Kanske en personlig barntavla för att ge rummet en mer personlig känsla? Eller en födelseposter med ditt barns födelseinformation? En bokstavsposter? Vad det än är för barnposter du eftersöker hoppas vi att du hittar det här. Kom ihåg att vi ständigt uppdaterar våra kategorier med nya posters och tavlor så glöm inte bort att kika in då och då!


 • Alfabetet

  Hos Posterbox hittar du posters med alfabet och bokstäver i mängder! Här kan du hitta en snygg tavla / poster med alfabetet till barnrummet eller kanske din favoritbokstav. Vi har alla bokstäver från A till Ö! Du har även möjlighet att göra din posters och tavlor personliga genom att lägga till din egen text. Vad du än är ute efter hoppas vi att du ska hitta vad du söker. Kom ihåg att vi ständigt uppdaterar våra kategorier med nya tavlor och posters.

 • Kartor

  Hos Posterbox hittar du posters & tavlor över kartor i mängder! Söker du en karta över hemstaden eller kanske platsen där du träffade kärleken? Vi har ett brett sortiment tavlor med allt från Kristianstad till Sundsvall och vi lägger ständigt till nya posters. Önskar du en karta vi du inte hittar i vårt sortiment? Kontakta då oss på info@posterbox.se så löser vi det!

 • Stjärntecken

  Hos Posterbox hittar du tavlor & posters med stjärntecken! Söker du skytten, vattumannen, kräftan eller oxen? Vi har ett brett sortiment av posters, tavlor, prints, affischer & planscher med alla stjärntecken på himlavalvet! Posters med stjärntecken funkar också väldigt bra som present till vänner och familj. Stjärntecken ger en unik och modern känsla till hemmet. 

 • Kalendrar

  Hos Posterbox finns det snygga & stilrena kalenderposters för år 2018. Guld eller svart? Valet är ditt! Våra guldkalendrar är ett måste för dig gillar inredning med guld och mässing! Posters, tavlor, affischer, prints och planscher i guld ger även en lyxig och exklusiv känsla till hela rummet Vi har olika modeller av kalendrar och vi uppdaterar ständigt våra kategorier med nya posters och tavlor så glöm inte att kika in då och då! 

 • Guldposters

  Här hittar du posters och tavlor utformade i guldig färg. Ett måste för dig som gillar inredning med guld och mässing! Posters, tavlor, affischer, prints och planscher i guld ger en lyxig och exklusiv känsla till hela rummet. I vår guldkategori hittar du citat, quotes och kalendrar i guld. Vi uppdaterar ständigt våra kategorier med nya motiv så håll utkik efter nya posters! 

 • Djur & Natur

  Hos Posterbox finns djur och natur-inspirerade tavlor. Här hittar du posters med till exempel svenska djurspår, svenska horn och svenska lövträd! De tavlor och posters du hittar i den här kategorien passar extra bra för naturälskaren. Vad det än är för djur och natur-poster du eftersöker hoppas vi att du hittar det här. Kom ihåg att vi ständigt uppdaterar våra kategorier med nya posters och tavlor så glöm inte bort att kika in då och då!

 • Fars dag

  Hitta din fars dag present hos Posterbox. Här finner du unika fars dag posters & tavlor som garanterat kommer göra pappa glad på hans dag! Vi har ett stort utbud av fars dag-posters med flera olika motiv. Vill du ge pappa en unik och personlig present har du kommit rätt! Vad du än är ute efter till pappa hoppas vi att du ska hitta vad du söker. Kom ihåg att vi ständigt uppdaterar våra kategorier med nya tavlor och posters.

 • Mors dag

  Hitta din mors dag present hos Posterbox. Här finner du unika mors dag posters & tavlor som garanterat kommer göra mamma glad på hans dag! Vi har ett stort utbud av mors dag-posters med flera olika motiv. Vill du ge mamma en unik och personlig present har du kommit rätt! Vad du än är ute efter till pappa hoppas vi att du ska hitta vad du söker. Kom ihåg att vi ständigt uppdaterar våra kategorier med nya tavlor och posters.

 • Prideposters

  Vi på Posterbox firar pridesommaren 2017 genom att skapa en helt ny kategori med prideposters! Vi har skapat denna kategori för att vara med och fira Pride men framförallt för att slå ett slag för kärleken och allas lika värde, oavsett sexuell läggning.
  Gör som oss, var med och fira genom att pryda dina väggar med unika pridetavlor från Posterbox!

 • Alla Hjärtans Dag

  Här har vi samlat posters och tavlor som passar extra bra inför alla hjärtans dag. En kärleksfull poster passar perfekt som alla hjärtans dag-present till din flickvän / pojkvän!